5 YIL ÖNCE KARARAN HAYATI , DENİZ FENERİNİN IŞIĞI İLE DAHA AYDIN
 
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi Bektaş köyünde ikamet eden Yahya Bozkurt, bundan 5 yıl önce orman işçisi olarak çalışırken kesilen ağacın altında kaldı. Talihsiz adam hemen hastaneye kaldırıldı ancak yatağa mahkum oldu. Bozkurt’un omuriliği zarar görmüştü.
 
Malulen emekli edilen 43 yaşındaki Yahya Bozkurt,  5 yıldır yatağa bağlı olarak yaşam mücadelesi veriyor. Üniversiteye hazırlanan çocuklarının da olduğu ve geçim sıkıntısı yaşayan aile, Deniz Fenerine başvuru yaptı. Dernek yetkilileri eve geldi, sosyal inceleme yaptı.. Bozkurt’un hayatını kolaylaştıracak bir yatağa ihtiyacı vardı. Hemen çalışmalar başladı. 
 
Hayırseverlerle iletişime geçilerek kurulan yardım köprüsü sonucunda Bozkurt’a  elektronik hasta yatağı temin edildi. Deniz Feneri Afyonkarahisar Temsilcisi Doğan Selçuk, ekibiyle birlikte ailenin evine giderek yatağı teslim etti. 
 
Gözyaşlarına hakim olamayan aile fertleri , vesile olanlara teşekkür etti.
Yahya Bozkurt , elektrikli yatak sayesinde artık , yemek yemesi daha kolay olacak, kimseye ihtiyacı olmadan doğrulacak, oturacak üstünde havalı yatak olduğu için daha rahat uyuyacak ve camdan bakabilecek..
 
Editör: Haber Merkezi