3X3 SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI TAMAMLANDI

Sandıklı ilçemizde ilk defa gerçekleştirilen 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası 02/08/2018 Perşembe akşamı yapılan üç sayı yarışması, final müsabakaları ve gerçekleştirilen kupa töreni ile sona erdi.

Büyükler ve küçükler olarak iki farklı kategoride yapılan turnuva sonucunda büyükler kategorisinde "Kusuraks", küçükler kategorisinde ise "Avengers" rakiplerini yenerek Şampiyon oldular.

Sandıklı Belediyesi önünde bulunan 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılan organizasyonda vatandaşlarımız final serisine oldukça ilgi göstererek turnuvayı heyecanla takip ettiler. Sandıklı Belediyesi ve Sancim Akademi tarafından ortaklaşa yapılan organizasyonda turnuvayı takip eden vatandaşlarımıza ve oyunculara Sandıklı Belediyesine ait İkram Çeşmesinden soğuk limonata ikramı yapıldı.

Şampiyon olan takımlara kupalarını senelerce Sandıklıspor Basketbol Takımının kaptanlığını yapmış turnuvanın gönüllü hakemlerinden aynı zamanda Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Öztopbaş tarafından takımlarımıza takdim edildi.

Turnuvanın Şampiyonlarına Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl tarafından Gürses Thremal Otel'de konaklama hediye edildiği turnuva, ilerleyen zamanlarda değişik sportif faaliyetlerde bir arada olmak ümidiyle çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi