30 Trilyon (Milyon) luk Hibe, Yatırım Programına Alındı

Covid-19 salgını dünyayı ve ülkemizi tehdit etmeye devam ettiği şu günlerdebirçok gelişmiş ülke salgın hastalık nedeniyle sağlık hizmeti sunamaz, cerrahi maske bile tedarik edemez hale gelmiştir.

Bu bağlamda devletimiz sosyal ve ekonomik hayatı sekteye uğratmadan Covid-19 virüsünün neden olduğu salgınla başarılı bir mücadele yürütürken aynı zamanda da yatırımlarını planlamaya ve gerçekleştirmeye tüm gücüyle devam ediyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “ Bilindiği gibi, hükümetimizden bundan önceki süreçte “Suyun Tek Elden Dağıtım Projesi”için 34.200.000,00 TL (Otuz dört milyon iki yüz bin), kaplıcalarımızın altyapısı için “Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliğine” 2.500.000,00TL (İki milyon beş yüz bin)hibe almıştık.

Şimdi de 2020 yılı için Kültür ve Turizm Bakanlığı yatırım programından Sandıklının en iyi şekilde yararlanması için ilçemizde refah ve istihdamı artırmaya yönelik 29.961.727,00 TL (Yirmi dokuz milyon dokuz yüz altmış bir bin yedi yüz yirmi yedi) tutarında hibe dosyamız hazırlanarak Bakanlığımıza sunulmuştur.

Bizler ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan önceki süreçte olduğu gibi bizlere desteklerini asla esirgemeyen Bakanlığımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunarak, teşekkürlerimizi gönderiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi