2020 Sevgi Yılı Projesi

Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve Belediye Başkanı Mustafa Çöl “2020 Afyonkarahisar Sevgi Yılı” projesi kapsamında vatandaşlarımızı ziyaret ederek dilek, istek ve temennilerini dinlediler.

Ziyaretlerde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı olarak ailelerin içlerinde bulundukları durumun çözüm yollarının üretildiği ziyaretlerde, gerekli direktifler hemen orada verilerek gereken adımlar atıldı.

Kaymakam Eflatun Can Tortop yaptığı açıklamada; “2020 yılı Afyonkarahisar “Sevgi Yılı” kapsamında vatandaşlarımızı ziyaret ederek Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in selamlarını ilettik. Vatandaşlarımızca bizlere iletilen sorunların yakından takipçisi olarak bizzat yardımcı olacağız.” Dedi.

Başkan Mustafa Çöl’de konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Hoşgörü, sevgi ve saygının en güzel örneği Yunus Emre diyarı ilçemizde, 2020 Sevgi Yılı projesi kapsamında Sayın Kaymakamımız ile beraber ailelerimizi ziyaret ettik. İlgili kurumları arayarak sorunlarının çözülmesi için gereken adımları attık. Gerekli yardımların yapılması için talimatlarımızı verdik.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi