2018/2019 Eğitim öğretim dönemi burs başvuruları başladı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün talimatları ile SANJET A.Ş tarafından 2015/2016 Eğitim ve Öğretim Döneminde başlayarak 4 yıldır düzenli olarak Üniversiteli Öğrencilerimize verilen burslar için başvurular başladı.

Yeni Belediye İş Merkezinin 5. Katındaki SANJET A.Ş Muhasebe birimine yapılacak olan başvurular 03/09/2018 ile 28/09/2018 tarihleri arasında yapılabilecek.

Bu sene geçen yıldan daha fazla öğrenci kardeşimizin faydalanabileceğini belirten Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl; "Üniversite öğrencilerimiz geleceklerini belirlerken bizde onlara destek olmak için başlattığımız projenin 4. yılına gelmekten dolayı çok mutluyuz. Bu yıl geçen yıllardan daha fazla öğrencimize burs verecek olmanın heyecanını ve gururunu duymaktayız. Öğrenci kardeşlerimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Üniversite öğrencilerine verilecek olan burslar için gerekli evraklar aşağıda belirtilmiş olup, geçen yıl burs alan öğrencilerimizde evraklarını güncellemeleri gerekmektedir.

Burs başvurularının son günü ise 28/09/2018 Cuma günü mesai bitimine kadar yapılacak.

Başvuru İçin İstenilen Belgeler

1-Burs Başvuru Bilgi Formu

2-Nüfüs Cüzdanı Fotokopisi

3-ÖSYM Sonuç Belgesi

4-Kayıt Yaptırdığı Üniversiteden Alınan Öğrenci Belgesi

5-İkamet Adresi Yazılı Aile Nüfüs Kayıt Örneği (Nüfüs İdaresinden Alınacak)

6- Halen okuyan öğrenciler için Not Dökümü (Transkript)

Burs başvuru bilgi formunu indirmek için;

http://www.sanjet.com.tr/media/attachment/burs_basvuru_formu.pdf

Editör: Haber Merkezi