Sağlık Müdürü Korkmaz, Emirdağ ve İscehisar'da

Merkez ve ilçelerde hizmet veren sağlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek hem buradaki sağlık personeli ile istişare eden hem de biten ya da yapımı devam eden yatırımları inceleyen Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz son olarak Emirdağ ve İscehisar'a gitti.

Emirdağ ziyaretinde Toplum Sağlığı Merkezine uğrayarak buradaki personelle görüşen Sağlık Müdürü Korkmaz, daha sonra Emirdağ Devlet Hastanesine geçerek burada hastane yöneticilerinden bilgi aldı ve hastaneyi gezdi. Hastane bünyesinde hizmete giren Palyatif Bakım Ünitesini de inceleyen Sağlık Müdürü Korkmaz, yeni açılan bu birimin de hayırlı olmasını temenni etti.

Emirdağ'dan sonra İscehisar'a geçen Sağlık Müdürü Korkmaz, burada da sağlık kurum ve kuruluşlarında görevli idarecilerden bir brifing aldı. İscehisar Devlet Hastanesini de inceleyen Sağlık Müdürü Korkmaz, daha sonra yapımı devam eden yeni hastane binasının inşaatına gitti. İnşaat firması yetkililerinde de bilgi alan Sağlık Müdürü Korkmaz, "Yeni hastane binamız oldukça modern, konforlu ve bölge insanına en iyi şekilde hizmet verecek şekilde bitmiş olacak. Şu anki duruma göre hastanemiz Ocak-Şubat aylarında tamamlanmış olacak. Biz de gerekli şartları sağlayıp aynı tarihlerde hizmete açmayı planlıyoruz. İscehisar halkına şimdiden hayırlı olsun." dedi.

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz ve beraberindekiler daha sonra, hasta olan bir şehit çocuğunu ziyaret ederek tedavisinin son durumu hakkında doktorundan bilgi aldılar

Editör: Haber Merkezi