İftar programına rekor katılım

Ramazan ayı iftar programlarımız Sandıklı Ece Mahallesinde, yaklaşık 3000 vatandaşımızın katılımıyla coşku içerisinde gerçekleştirildi.

11.sini gerçekleştirdiğimiz Ece Mahallesi iftarımıza İlçe Müftümüz Davut Çalışkan ve çok değerli hocalarımız katılarak, iftardan önce Kanal 3 televizyonlarından Canlı olarak yayınlanan programa konuk oldular.

İftar programından önce Ece Mahallemize gelen Başkan Mustafa Çöl, burada vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundu. Başkan Çöl’e Ece Mahallesi Muhtarımız Yüksel Aktürk, Belediye meclis üyelerimiz, birim amirlerimiz ve Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Özçelik eşlik ettiler.

Burada bir konuşma yapan Başkan Mustafa Çöl; “Bugün burayı dolduran Ece Mahallemizin güzide sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Bizler sizlerden aldığımız güçle yine size en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olduğunun bilinciyle, şimdiden yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, daha nice Ramazan İftarlarında sizlerle aynı sofralarda buluşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi