Hızlı toparlanma ve kas yakımını önlemenin püf noktaları



Spor her insanın ihtiyacı olan fiziksel aktivitelerdir. Sağlıklı yaşamın anahtarı sayılan spor, doğru yapılması halinde insanlara zindelik, uzun ömür ve huzurlu bir yaşam olanağı sunuyor. Sportif faaliyetler her kesimden insanlarca yapılıyor. Profesyonel sporculardan amatörlere kadar pek çok farklı kategoride insanların uğraştığı bir etkinlik olarak göze çarpan bu faaliyet, genellikle şehir hayatının getirmiş olduğu olumsuzlukların önlenmesi adına gerçekleşiyor.  Stres ve sıkıntılar şehir hayatının olmazsa olmazları. Bu durum zaman içerisinde hareketsizliği ve sonrasında ise fazla kiloları beraberinde getiriyor. Fazla kilolar ise bir çok sağlık probleminin başlangıcı olabilecek nitelikte. Kalp, şeker, kolestrol, yüksek tansiyon gibi  sağlık sorunların başlıca sebepleri hareketsizliğe bağlı olarak alınan kilolardır. Bu kilolardan kurtulmak ve daha sağlıklı bir yaşama kavuşmak için yapılması gereken en temel olgu şüphesiz ki spor yapmak olacaktır. Spor yaparken bazı konulara dikkat etmek ise hayati önem taşıyacaktır. Spor faaliyetleri ciddi enerji ihtiyaçlarının açığa çıkmasına sebep olmaktadır. Daha fazla enerjinin daha fazla çalışma temposuna dönüşeceği bu aktivite hem fazla kilolardan kurtulmanıza hem de kas kütlelerinin gelişmesine yardımcı olacaktır. Spor salonlarında gerçekleşen bu aktivitelerde insanların iki farklı tercihi bulunuyor. Birinci tercih şehir hayatının stresinden kurtulup fazla kilolar vermek, diğeri ise vücut geliştirmek olarak sıralanıyor. Bilinçsiz bir şekilde gerçekleşen spor faaliyetlerinde ise kas yakımı insanın önüne çıkabilecek en büyük engellerden bir tanesi. Aşırı ve yoğun tempoda geçen spor faaliyetlerinin ardından kas yakımlarının gerçekleşmesi beklenebilecek en kötü sonuçların başında geliyor. Bu sorunun önüne geçebilmek için bir takım önlemler alabilirsiniz. Bu önlemler arasında sporcu besinleri ilk sırada kendine yer buluyor. kas gelişiminin sağlanması, kas erimelerinin önüne geçilmesi ve antrenman sonrası hızlı toparlanmaya yardımcı olan önemli sporcu besinlerinden birisi olarak karşınıza çıkıyor. Yüzde yüz püre whey proteini olarak karşınıza çıkan bu ürün kas oluşumu ve toparlanma için yüksek seviyede protein sağlıyor. Tek serviste 24 gr protein içeriğine sahip olan Multipower Protein tozu, her servisinde içerdiği 5,7 gr BCAA ile rakiplerinin bir adım önüne geçiyor. BCAA profili sayesinde hızlı toparlanmayı sağlarken kas yıkımının da önüne geçerek sporcuların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Multipower 1977 yılında kurulan ve dünya standartlarında hizmet kalitesi sunan önemli sporcu gıdaları arasında bulunuyor. 36 ülkede satışı yapılan bu ürünler Avrupa’nın en iyi supplement üreticisi olarak da biliniyor. Atlantic Grup çatısı altında hizmet sunan bu firma ARGE konusunda yapmış olduğu yenilikler ve geliştirmeler ile kişisel bir deneyim yaşamanıza olanak tanıyacaktır. muhteşem ürünleriyle sporcuların en büyük yardımcısı konumunda. Yoğun geçen sportif faaliyetler vücudun yorulmasına, kasların erimesi ve vücut direncinin düşmesine sebep olmaktadır. Multipower ise bu sorunların üstesinden gelebileceğiniz enfes karışımlar ile harika bir deneyim yaşamanıza olanak sağlayacak.

ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ

Multipower, sport food ve pro olmak üzere iki farklı kategoride üretim yapıyor. 70’den fazla ürünle piyasanın önemli aktörlerinden birisi olan Multipower, fitness ve vücut geliştirme gibi spor dallarında sports food kategorisi ürünlerini müşterilerine sunuyor. Pro serisindeki ürünlerin protein oranı, sports food kategorisindeki ürünlere oranla daha yüksektir. Multipower ürünleri aktif olarak ithalatı yapılmaktadır. En fazla tercih edilen ürünleri arasında pure whey protein ve l-carnitine ürünleri sıralanabilir.

MULTİPOWER ÜRÜNLERİNİ SATIN AL

Multipower ürünlerini Fitbull’dan temin edebilirsiniz. Güncel üretim ve ithalat serisinde bulunan ürünlerden tercihinize ve ihtiyacınıza uygun olanı seçebilir, uygun ödeme koşullarından yararlanabilir ve hazır stok garantisi altında çalışmaları yapabilirsiniz.

Sportif faaliyetler sırasında olmazsa olmazlardan birisi olan sporcu takviyeleri için en uygun ürünleri size ulaştıran Multipower, hedeflerinize ulaşmanızda etkin rol üstlenecektir. 

 
Editör: Haber Merkezi