GENEL SEKRETERLİKTEN ELEKTRONİK FORM EĞİTİMİ

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Genel Sekreterlik Çalışanlarına ve Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı tüm Sağlık Tesisleri çalışanlarına yönelik Elektronik Form Eğitimi düzenlendi.
İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında bilişim hizmetlerinin bize sunduğu fırsatları iş hayatımıza aktararak verimliliğin artırılması amacıyla, Genel Sekreterlik Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Feyza ERTOP tarafından elektronik formlar oluşturarak anket hazırlama, sanal ortamda uygulama ve sonuçların analiz edilmesi konuları hakkında uygulamalı olarak verilen eğitim ilgiyle karşılandı.
Eğitim konusuyla ilgili olarak düşüncelerini belirten  Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr. Murat ÇAĞLAYAN, ‘Teknolojinin gelişmesiyle beraber sanal ortamda, sağlık alanında kullanabileceğimiz birçok kolaylık hizmetimize sunulmuştur. Bu hizmetler sunulan sağlık hizmetlerinin etkinliğini görmemizi sağlayarak daha etkili, kaliteli ve verimli hizmet sunmamıza katkı sağlar. Düzenlenen anketlerle günümüz teknoloji çağında hem birçok hedef kitleye ulaşmış oluruz, hem de güçlü ve geliştirilmesi gereken yanlarımızı görmüş oluruz’ dedi.
Uygulamalı olarak verilerek interaktif katılım sağlanan eğitim, soru- cevaplarla renklenerek, başarıyla tamamlandı.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi