Dr.Korkmaz’dan, kaza geçiren ambulans ekibine ziyaret

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, hasta nakli dönüşünde kaza yapan ambulansın personeline geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçen hafta, 112 ekibi Afyonkarahisar’dan Eskişehir’e hasta naklinden dönerken yolun kayganlaşması sonucu kaza yapmış ve ambulansta bulunan 3 sağlık personeli yaralanmıştı.

Sağlık Müdürü Korkmaz, kazada yaralanan Acil Tıp Teknisyeni Ayşegül Bulut ve Ambulans Şoförü Cemali Sağlam'ı evlerinde, Acil Tıp Teknisyeni Naim Erdoğan'ı da görev yerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

112 ekiplerinin tıbbî müdahalelerin yanında dış etkenlerle de uğraştıklarını vurgulayan Sağlık Müdürü Korkmaz, "Ekibimize büyük geçmiş olsun diyorum. Kazayı en hafif şekliyle atlatmaları tesellimiz oldu. Sağlık personelimize her zaman şunu söylüyoruz: Önce sizin can güvenliğiniz önemli! Bu üzücü kaza ile bunu yeniden hatırlatmak istiyorum."

Kazada yaralanan sağlık personeli de Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz'a bu nazik ziyareti sebebiyle teşekkür etti. Ziyaretlere 112 Komuta Merkezi Müdiresi Dr. Gülsün Doğan ve Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. İbrahim Karadağ da eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi