Dr.Korkmaz’dan Hemşireler Günü Mesajı

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, 12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda:

"Bir yılı aşkın bir süredir yaşamakta olduğumuz salgın sürecinde hayattaki bazı şeylerin önemini bir kez daha anladık; nefes almak gibi, sağlık gibi,arkadaşlık gibi sevdiklerine sarılmak gibi...Salgın döneminde farkındalığımızın arttığı bir konu da sağlık çalışanlarının özverili ve yoğun çalışma şekilleri oldu. İstisnasız herkesin takdirini kazanan bu kocaman sağlık ailesi içerisinde hemşirelerimiz ayrı bir öneme sahipler.

İdealist bir ruha sahip olan hemşirelerimiz, ülkemizin her yerinde, kar kış, gece gündüz demeden, mesleklerinin karşılığının sadece maaş değil, hayır dua almak olduğunun da farkında olarak halkımızın sağlığı için koşturuyorlar.

Hemşirelerimizin özverili çalışmalarının, dünyada kabul görmüş ufak bir karşılığı olan 12 Mayıs Hemşireler Haftası ve bu haftanın başlangıcı 12 Mayıs Hemşireler Günü'nü tebrik ediyor; hemşirelerimiz ile beraber, sağlık hizmetinde emek ve gayret sarf eden bütün çalışma arkadaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.Bu vesile ile özellikle salgın sebebi ile hayatını kaybeden bütün sağlık çalışanlarımıza rahmet diliyor aziz hatıralarına saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Editör: Haber Merkezi