Dr.Enis Arabacı, “Türk sağlık sistemimiz ve meslektaşlarımla gurur duyuyorum”

PARKHAYAT Grubu tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen gecede sağlık camiası gönlünce eğlenme imkanı buldu. Gecede ünlü sanatçı Işın Karaca sahne alırken, hekimlik mesleğinin tecrübeli isimlerine şükran plaketleri takdim edildi. PARKHAYAT Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı, “Türk sağlık sistemi ve tıp camiamız kovid sınavından yüzünün akıyla çıkmıştır” dedi

PARKHAYAT Grubu tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle geçtiğimiz cumartesi günü bir balo düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu Akrones Termal Otel’deki baloya Afyon, Kütahya ve Akşehir bölgesindeki hekimler eşleriyle birlikte katıldılar. TED Afyon Koleji öğretmenlerinin de yer aldığı gecede Afyonkarahisar ve Kütahya Valileri son anda gelişen acil toplantı nedeniyle yer alamadılar. Protokol mensuplarından İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ile İl Sağlık İl Müdürü Serhat Korkmaz geçinin konukları arasında yer aldılar.
“HEKİMLİK KUTSAL MESLEK”
Gecenin açılış konuşmasını Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Alev Türe yaptı. Pandemi sürecinde son derece zor şartlar altında görev yapan tıp dünyasının, zor günleri başarılı bir şekilde geride bırakmasının mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Tabip Odası Başkanı Alev Türe, hekimlik mesleği ve sağlık sektöründe çalışanların hem ülke, hem de millet için gösterdikleri fedakarlıklardan bahsetti. Hekimliğin en kutsal mesleklerden birisi olduğunun altını çizen Türe, “Tüm sağlık camiamıza şükran borçluyuz.” dedi.
“ZOR ZAMANLARI ALNIMIZIN AKIYLA ATLATTIK”
PARKHAYAT Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı kısa bir selamlama konuşmasında bulundu. Tüm dünyanın “Kovid bitti” derken, şimdi de savaş ortamı ile huzursuz olduğunu hatırlatan Mustafa Enis Arabacı, “Tüm bu olumsuz gelişmeler en çok sağlık camiamızı yordu. Olağanüstü günlerde sağlık camiası olarak son derece yorulduk, biraz kafamız başka şeylerle meşgul olsun mantığıyla böyle bir organizasyon düzenledik. Şunu belirtmek isterim ki Türkiye olarak son derece zor bir sınav olan kovid süreci sınavını başarıyla atlattık. Tüm dünyada büyük zorluklar yaşanırken Devletimiz ve ülkemiz elbirliğiyle bu sorunu başarıyla aşmayı başardı. PARKHAYAT Guru bu olarak bizler de sizlerin sayesinde bu sınavdan başarıyla geçtik. Zor zamanlar insanların sınandığı zamanlardır. Hem Türk tıp sistemi, hem de PARKHAYAT Grubu bu sınavdan alnının akıyla çıkmıştır. Arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Her meselede içten, samimi ve vicdanlı olduktan sonra gerisi gelir diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
ONUR PLAKETLERİ
SAHİPLERİNİ BULDU
Gecede hekimlik mesleğinde çok uzun yıllardır hizmet verenlere plaketleri takdim edildi. Afyonkarahisar’ın en başarılı çocuk sağlığı uzmanlarından Uzm. Dr. Münir Pehlivanoğlu’na meslekteki 51’inci yılına ulaşması nedeniyle plaket takdim edildi. PARKHAYAT Grubu’nun kıdemli doktorları Prof. Dr. Gürsel Acartürk, Uzm. Dr. Mehmet Özkal, Uzm. Dr. Mustafa Delihoca, Uzm. Dr. Asuman Bozdağ, Uzm. Dr. Levent Aykut, Op. Dr. Adem Yücel, Op. Dr. Halil Gülden, Op. Dr. Şaban Can, Uzm. Dr. Mesut Karaca da plaketle onurlandırılan diğer hekimler oldu.
PARKHAYAT Grubu’nun Tıp Bayramı balosu ünlü sanatçı Işın Karaca’nın seslendirdiği şarkılar ile sona erdi. Kocatepe>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Editör: Haber Merkezi