Ağız ve Çene Sağlığı Tedavileri

Diş problemleri yaşam kalitesinin düşmesine ve tıbbi komplikasyonlara neden olur. Etkin bir diş sağlığı hizmeti almak, önemlidir ve bunu sağlamak farklı tedavileri içerir. Birçokİzmir diş kliniği, birinci sınıf diş sağlığı hizmetleri verir. Ağız ve çene sağlığı tedavileri arasında endodonti (kanal tedavisi), periodontoloji (diş eti hastalıkları) ve diş beyazlatma (bleaching) işlemlerinin yanı sıra aşağıdaki işlemler yer alır.

İmplantoloji (İmplantTedavisi)

İmplantoli, diş köklerini vida benzeri ekipmanlar ile değiştirerek eksik dişleri, orijinal gibi görünen ve diş işlevlerini üstlenen yapay dişlerle değiştirmeyi içeren bir prosedürdür. Dentalimplant cerrahisi, protez diş için iyi bir alternatiftir. Ayrıca doğal diş köklerinin eksikliği proteze izin vermediğinde bir seçenek olabilir.

Cerrahi

Diş cerrahisi, çene ve diş rahatsızlıkları ve travmalarını tedavi etmeyi amaçlar. Bu tedaviler arasında diş çekimleri, kist operasyonları ve apikal rezeksiyon operasyonu yer alır.

Estetik ve Protez

Günlük hayatın içerisinde yüzdeki en çok dikkatini çeken yerlerden biri olan dişlerin sağlıklı ve parlak görünüme sahip olması önemlidir. Dişlerin estetik bir görünüme kavuşması için porselen lamina işlemi uygular. Bununla birlikte full seramik protezler, metal destekli seramik restorasyonlar ve hareketli protezler de Özel Bornova Dent kliniğinde yapılmaktadır.

Ortodonti

Ortodonti, diş ve çene düzensizliklerinin önlenmesi ve tedavisini sağlar. Her yaştan hasta çarpık dişlerini düzeltmek ve çenelerin daha iyi hizalanmasını sağlamak ortodonti ile mümkün hale gelir. Tecrübeli hekim Aycan Yalçın Cengiz, hastaları ile bire bir olarak yakından ilgilenir.

Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği)

Çocukların dişlerinin bakımı ile ilgilenen pedodonti branşı, doğumdan ergenliğe kadar hastaları kapsar. Pedodontinin iki amacı vardır. Bunlar; çocukların diş gelişiminin düzgün ilerlediğinden emin olmak ve çocuklar için uygun diş hijyeni ve bakımı konusunda eğitim vermek.

İzmir’de Diş Sağlığı Hizmeti Almak

Modern diş teknolojisi ve sayesinde, diş sağlığı tedavileri ve yöntemleri çeşitli sayılardadır. Güvenilir ve kaliteli diş sağlığı hizmeti veren İzmir poliklinikleri arasında Bayraklı diş kliniği, 2015 yılından beri hizmet vermektedir. Bornova Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, uzman doktorları ile en iyi ekipmanları kullanır. Polikliniğin hekimleri protetik diş tedavi uzmanı Dr. Dt. Mehmet Ali Hacıoğlu, ortodontist Dt. Dr. Aycan Yalçın Cengiz ile ağız diş ve çene cerrahisi uzmanı Dr. Dt. Yasin Er’dir. Diş sağlığındaki son teknolojiyi takip edenklinik uzman hekimlerinden randevu almak son derece kolaydır.Detaylı bilgi almak için https://bornovadent.com.tr/adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi