Acil Servis Doktorlarına Eğitim


 

Afyonkarahisar'da görev yapan 112 sağlık personeline yönelik düzenli olarak eğitimler kapsamında Devlet Hastanelerinin Acil Servislerindeki doktorlara da Acil Temel Modül Eğitimi veriliyor.


 

16-20 Nisan 2018 tarihlerinde Çakmak Otelde organize edilen eğitimler, Eskişehir Bölge Koordinatörü Eğitici Dr. Zuhal Sarpkaya'nın başkanlığında gerçekleştiriliyor.


 

Eğitimi organize eden Afyonkarahisar Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Nihan Yerlikaya, Devlet hastanelerinin Acil Servislerinde görevli doktorlara, deneyimli Afyonkarahisar 112 eğiticileri tarafından verilecek 5 günlük Acil Temel Modül Eğitiminin oldukça verimli bir eğitim olacağını belirtirken açılış konuşmalarında katılımcılara hitap eden Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. İbrahim Karadağ ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Kadir Gökhan Saçkan da sağlık hizmetlerinin ekip olarak gerçekleştirildiğini, 112 ve acil personelinin bir arada hizmet vererek daha güçlü ve güvenli bir yapıya sahip olacağını, bu eğitimin de bu birlikteliğe, ortak teorik ve pratik bilgiye katkı yapacağını vurguladılar.

Acil Temel Modül Eğitimi, Cuma günü katılımcılara sertifika verilmesiyle tamamlanmış olacak.

Editör: Haber Merkezi