MAVİ YOLCULUK HAKKINDA BİLİNMEYENLER

Muhteşem bir tatil düşüncesi her insanın hayalini süsleyen yegane düşüncelerin başında kendine yer bulur. Dünyanın farklı noktalarına gerçekleşecek yolculuklar nasıl sizi özel kılıyorsa, ülkemizde de kendinizi özel hissedebileceğiniz noktalar ve mevkiler bulunuyor. Özellikle farklı tatil alternatiflerini değerlendirmek isteyenlerin tercih edebileceği bu tür organizasyonlar muhteşem bir deneyimi beraberinde getirecektir.
Mavi yolculuk insanların kafa dinlemek istediği, yeni yerler keşfetmeyi amaçladığı veya şehrin gürültü havasından kurtulmak için tercih ettiği tatil organizasyonları olarak dikkat çeker. Türkiye’nin mavi yolculuk konusunda sahip olduğu tecrübenin yanı sıra doğal güzellikleri de bu tezi doğrular nitelikte. Akdeniz ve Ege kıyılarının tamamını kapsayan, Yunan adalarına kadar uzanan geniş bir coğrafya da mükemmel bir doğa, tarih ve kültür sizi bekliyor olacak. Binlerce yıllık geçmişin izini sürebileceğiniz bu sahil şeridi, birbirinden etkileyici yanlarıyla unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamanız için olanakları önünüze koyacaktır. Mavi yolculuk temalı bir tatil programına başlamak için ilk yapmanız gereken yat kiralama olacaktır. Eğer yat kiralama yerine daha ekonomik çözümler arıyorsanız bu defa şansınızı kabinlerden yana kullanabilirsiniz. Aileniz, sevdikleriniz veya arkadaş ortamınızla birlikte tatil planlaması yapıyorsanız yat kiralama en ideal çözüm olacaktır. Motorlu veya motorsuz yatlar, yelkenliler, guletler tercihiniz oluşturabilecek araçlardır. Bu araçların tamamında ilk dikkatinizi çekecek olan ayrıntı, geniş güneşlenme alanları ile size sunduğu eşsiz konfordur. Ultra lüks yatların vermiş olduğu konfor ve ayrıcalık ile başlayacağınız yolculuk, büyülü bir sahil şeridinde unutulmaz anlara dönüşecektir. Akdeniz ve Ege kıyılarında deneyim kazanacağınız bu yolculuk dilerseniz Yunan adalarına kadar uzanan geniş bir coğrafyayı size sunacaktır. Bu gibi uygulamaların size getireceği avantajlar arasında yeni yerler görmenin vermiş olduğu mutluluk, farklı tatil rotaları, deniz, kumsal ve güneşin keyfini sürebilme ile tarihi ve doğal alanları görebilme şansı olacaktır. Aradığınız tüm ayrıntıları detaylı bir şekilde bulabileceğiniz bu programlar eşsiz deneyimleri yaşayabileceğiniz tatil alternatiflerine dönüşüyor. Alaturka yatçılık Ege ve Akdeniz bölgesinde faaliyet gösteren en önemli yat firmaları arasında yer alıyor. Birbirinden özel ve güzel tur programlarını değerlendirebileceğiniz bu firmada birden fazla rotanın keyfini sonuna kadar sürebilirsiniz. Sizler için özenle hazırlanan tur programları, doğal, tarihi ve kültürel etkinlikler ile bir araya gelerek daha da anlam kazanıyor.
Mavi yolculuk konusunda bir deneyim yaşamak istiyorsanız iyi bir firma seçimi yaparak işe başlamanız son derece önemlidir. Zira, başlayacağınız alandan itibaren karşılaşacağınız tüm güzergahlarda sizi bilgilendirecek bir ekibin yanı sıra damak zevkinize uygun ekiplerin de çalışıyor olması oldukça önemli konulardan bir tanesini oluşturuyor. Alaturka yatçılık hem deneyimli kaptanları, hem bu konuda özel yetişmiş personeli ile aradığınız tüm detaylara cevap verebilecek nitelikte. Türkiye ve Yunanistan sahillerini keşfetmek istiyorsanız tercihinizi Alaturka’dan yana kullanabilirsiniz. Geniş filosu, deneyimli aşçıları ile damak tadınıza uygun yemeklerin sunulduğu Alaturka yatlarında, her açıdan unutulmaz bir tatil yaşamanız için aradığınız tüm özellikler sizi bekliyor olacak. Sahip olduğu ultra lüks konfora sahip yatları ile evinizdeymiş gibi bir his yaşamanıza olanak tanıyan Alaturka, aynı zaman da eğlence ve unutulmaz anlar için de aradığınız tüm alternatifleri size ulaştıracak. Seçeneklerin oldukça bol olduğu Alaturka’da tercihinize uygun olarak guletler, Motorlu, motorsuz tekneler ve katamaranlar, kaptanlı veya kaptansız olarak tercihleriniz arasında yer alabilir.Gerçek anlamda Ege veya Akdeniz’in keyfini sürmek isterseniz doğru bir tercih yapıp Alaturka’yı seçebilirsiniz. Bu sayede muhteşem yolculuğun keyfini daha ilk dakikadan itibaren çıkarabileceksiniz. 
 
Editör: Haber Merkezi