Konya Platformu büyük bir başarıya imza atıyor

“Haydi Temeli birlikte atalım” sloganı ile yola çıkan Konya Platformu büyük bir başarıya imza atıyor.

“Manevi değerlerimiz ve vatanımız için can veren şehitlerimizin, geride bıraktıkları bizlere emanet dedik. İhtiyacı olduğu tespit edilen ailelerine birer ev hediye etmek için,çıktığımız bu yolda, artık temel atma seviyesine geldik” diyen platformun özverili çalışanları ve yönetimi 25 mayısta Perşembe günü Konya Selçuklu’da saat 11:00’de 38 adet şehitler için yapılacak olan dairenin temellerini atıyor.

Konu ile ilgili platformun Basın yayın ve organizatörlüğünden sorumlu Başkan Yardımlığını üstlenen Cemil Paslı, şu ifadelere yer verdi,

“ Değerli kamuoyu, bizler Konya Platformu olarak, şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Nasip olursa Konya‘da temellerini atacağımız 38 adet dairemiz tamamen ücretsiz bir şekilde, tamamlandığında teslim edilecek.

Burada harcanan ve yapılan tüm masraflar, tamamen hayırsever iş adamlarımızın ve kendini hayır işlerine adayan hayırseverlere aittir. Hedefimiz Allah nasip erse bu projemizi tüm ülkeye yaymak olacak.

Buradan tekrar taşın altına elini koyarak, bu 38 daire için alınan araziden tutunda elini taşın altına koyan tüm hayırseverlerimize, canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun “Dedi

Editör: Haber Merkezi