Kızılören Belediyesi araç filosunu genişletiyor

Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol ulaşım konusunda vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sunmak ve yakıt konusunda tasarruf sağlamak amacı 1 adet minibüs satın aldı. Başkan Erol, araç filosunu hem yenilemeye hem de genişletmeye devam ediyor.

Kızılören Belediyesi öz kaynakları ile belediye araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl bir adet kepçe ve iş makinesini araç filosuna kazandıran Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, son olarak bir adet son model bir minibüs kazandırdı. Belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katılımı ile araç, kurban kesimi ve duaların okunmasından sonra hizmete girdi.

Erol, “Ulaşım konusunda halkımıza daha kaliteli bir hizmet sunacağız”

Vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda ilçeye hizmet eden Başkan Ali Erol, “Belediyemiz vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Bünyemizde yer alan araç filomuz ile durmaksızın vatandaşlarımıza hizmet götürmek için çaba veriyoruz. Göreve geldiğimiz tarihten bu yana hizmet ağımızı daha da genişletmek ve belediyemizin araç filosunu daha modern hale getirmek için gayret ettik. Çalışmalarımız sonucunda da bir kısım araçlarımızı kendi bütçemizle satın alarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Vatandaşlarımızın daha konforlu ve yakıt konusunda tasarruf sağlamak amacı ile bugünde belediyemiz bünyesinde kullanılmak üzere 1 adet minibüsü öz kaynaklarımızla satın aldık. İlçemize daha iyi hizmet vermek adına her geçen gün araç filomuzu genişletiyoruz. Geçtiğimiz yıl bir adet kepçe ve bir adet iş makinesini bünyemize kattık. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi