Türkiye’nin ilk Garanti Markası “ISCe”

İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve ortakları tarafından yapımı tamamlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve “Mermerde Yüksek Verim Yüksek Katma Değer Projesi” isimli Güdümlü Proje kapsamında mermer sektörü için oluşturulan ve Türkiye’nin ilk Garanti Markası olan “ISCE – International Stone Certification”ın markası tescil edildi.

İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi adına “Özener Patent” tarafından başvurusu yapılan ve proje kapsamında geliştirilen standartlar doğrusunda ISCe adında bir “Garanti Markası” ortaya çıkarıldı. Mermer sektörü için oluşturulan Garanti Markası, bu markayı kullanma yetkisine sahip işletmeler tarafından üretilen mallar veya sunulan hizmetlerin belli ortak özelliklerini, kaynağını, kalitesini, bu amaçla kullanılan materyal veya teknikleri ve üretim, satış veya sunulma yöntemleri gibi önemli ayırıcı ortak özelliklerini garanti etmek amacıyla kullanılacak.

Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN, “İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi olarak, Türkiye’nin ilk Garanti Markası “ISCe” nin, Türk Patent ve Marka Kurumundan Marka Tescil Belgesini almış olmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Editör: Haber Merkezi