İscehisar Zakire Ayyıldız Kadın Kültür Evinin Açılışı Yapıldı

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'in himayelerinde tüm ilçelerde hayata geçirilen Kadın Kültür Evleri projesi kapsamında ilçemizde yapımı tamamlanan Zakire Ayyıldız Kadın Kültür Evi hizmete açıldı.

Açılış programına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İlçe Kaymakamı Uğur Kapar, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, Ak Parti İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban, İl Genel Meclis Üyeleri Murat Dikmen, Mesut Çelen, İş İnsanı Necmettin Ayyıldız, protokol üyeleri ve kadınlar katıldı.

Açılış öncesi protokol üyeleri konuşma yaptı.

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin konuşmasında, “Sayın Valimiz Gökmen Çiçek'in girişimleriyle kadınlar için anlamlı bir o kadar da geç kalınmış olan bir proje hayata geçirildi. İscehisar Belediye Meclis kararı ile yer tahsisini yaptığımız alana Ayyıldız Mermer firma sahibi hayırsever iş insanı Necmettin Ayyıldız tarafından yaptırılan Kadın Kültür evi ilçemize ve tüm kadınlara hayırlı olsun.” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri Zakire Ayyıldız Kadın Kültür evini gezerek incelemelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi