İscehisar Belediyesinin sponsor olduğu AKÜMOBİL takımı ödül aldı

İscehisar Belediyesi’nin Sponsoru Olduğu AKÜMOBİL Takımı “Tanıtım ve Yaygınlaştırma Teşvik” Ödülüne Layık Görüldü

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencileri, 4-5 Eylül 2021 tarihleri arasında Körfez Yarış Pistinde düzenlenen TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarını 15. olarak tamamlarken aynı zamanda “Tanıtım ve Yaygınlaştırma Teşvik” ödülüne layık görüldü.

İscehisar Belediye Başkan Ahmet Şahin, AKÜ bünyesinde kurulan ve kurulduğu günden bu yana birçok platformda yer alarak büyük başarılara imza atan AKÜMOBİL takımının başarıları bizleri gururlandırmaya devam ediyor. TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları’na katılan toplam 227 takımdan 56 takım piste çağrılması neticesinde takımımız yarışları 15. sırada tamamlarken aynı zamanda “Tanıtım ve Yaygınlaştırma Teşvik” ödülüne layık görüldü. Öğrencilerimizin daha büyük başarılara ulaşarak emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyor, tüm ekibi tebrik ediyorum. İscehisar Belediyesi olarak geleceğimiz olan gençlerimize olan desteklerimiz devam edecek.” dedi.

AKÜMOBİL takımına ödülü TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal tarafından verilirken AKÜMOBİL takımına ayrılan stant Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar tarafından da ziyaret edildi.

Editör: Haber Merkezi