CHP Milletvekillerinden, Başkan Şahin’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter, Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen ve Afyonkarahisar Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi İscehisar’a gelerek Belediye Başkanı Ahmet Şahin’i makamında ziyaret etti.

Milletvekillerinin ziyaretleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Şahin, İlçemizin Mermerin başkenti olduğuna vurgu yaparak irili ufaklı 870 firmada yıllık 3 milyon ton mermer üretilerek dünyanın 114 ülkesine ihraç edildiğinin altını çizdi. Amerika’da bulunan dünyanın en yüksek gökdeleninin mermer kaplama işinin ilçemiz mermerci iş insanları tarafından yapıldığını söyleyen Başkan Şahin Türkiye’nin ilk yerli üretim kaya kamyonu olan ve “DEVE” ismi verilen kamyonun da ilçemizde üretildiğini sözlerine ekledikten sonra milletvekillerine ilçemizin ve mermer sektörünün taleplerini iletti.

Ziyarette konuşan Milletvekilleri İscehisar’da bulunmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederken, Başkan Şahin’in taleplerini dinleyerek bir süre sohbet ettiler.

Başkan Şahin günün anısına konuklarına ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na verilmek üzere hediye takdim eti.

Ziyarette İscehisar Demokrat Parti İlçe Başkanı Yıldırım Mercan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bayram Atılgan hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi