Başkan Şahin’den, “Regaip Kandili” Mesajı

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN, Regaip Kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Şahin mesajında; “Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kapsayan üç ayların başlangıcı Regaip Kandiline ulaşmış olmanın huzurunu yaşıyoruz. Millet olarak manevi hislerimizin yoğunlaştığı kandiller, ülkemizde yardımlaşma ve dayanışma bilincinin artmasına, inananların hayır ve yardımlarda bulunmasına vesile olmaktadır.

Allah'ın rahmet ve bereketini müminlere ihsan ettiği Regaip Gecesi, manevi duygularımızın yoğunlaştığı, dini ve ahlaki değerlerin öneminin tekrar tekrar vurgulandığı önemli bir gündür. Ülkemizde ve tüm İslam dünyasında barış ve hoşgörü çağrısının yapıldığı bu anlamlı gün, birlik ve beraberlik duygularının gelişmesine, güçlenmesine vesile olmakta, hak ve hukuka riayetin, sevgi, saygı, doğruluk, dürüstlük gibi erdemlerin değerlerini bir kez daha öne çıkarmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu mübarek günlerin insanlığın yaşadığı sıkıntıların sona ermesine vesile olmasını temenni ediyor, hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi