Başkan Şahin’den, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN, 15 Temmuz Darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Darbe kalkışması duyulduğu andan itibaren demokrasi adına duruş sergileyen Türk halkına şükranlarını sunan Başkan Şahin, elinde silahı olmamasına rağmen tankların, mermilerin önüne kendini atan milletimizden Allah razı olsun dedi.

“15 Temmuz Gecesi Türk Milleti Destan Yazdı”

Türk milletinin vatanına, bayrağına sahip çıktığını ve onlar için canından vazgeçeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğini vurgulayan Başkan Şahin, hainlerin amaçlarına ulaşamadıklarını ve Türk Milletinin 15 Temmuz Gecesi bir destan yazdığını belirtti. Bin yıldır bu toprakları vatan yapan asil milletimiz, Çanakkale’de, Dumlupınar’da kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile düşmana nasıl dur demişse o gece de aynı ruh ile hainlere karşı koymuştur. Türkiye’nin gelişmesini ve büyümesini istemeyen dış odakların elinde maşa olan bu hain örgütün hedefi vatanımızın bölünmez bütünlüğü, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında huzurlu bir şekilde yaşayan milletimizin birlik ve beraberliği olmuştur.

Ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmak isteyen tüm şer odaklarını bir kez daha nefretle kınıyor, darbe girişimine karşı kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Rabbim ülkemizi, milletimizi ilelebet korusun, muhafaza etsin.” dedi.

Editör: Haber Merkezi