Başkan Şahin “Yönetimdeki En Önemli Çözüm Ortaklarımız Muhtarlarımızdır”

İscehisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğünce 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla merkez mahalle ve köy muhtarlarına yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Programda konuşan Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN, “İlçemizin gelişimi noktasında muhtarlarımızı daima çözümün önemli bir parçası olarak kabul ettik ve hizmetlerimize onların da fikir ve görüşlerini alarak devam ettik. Göreve geldiğimiz günden itibaren her fırsatta muhtarların çözüm ortağımız, yol arkadaşlarımız olduğunu belirttik; Çünkü muhtarlarımız halkla iç içe ve onlara en yakın olan unsurlardır. Vatandaşımızın bir problemi veya talebi olduğunda bizlerden önce ulaşabildikleri ilk yetkili merci muhtarlıklardır. Bu bağlamda muhtarlık birimi vatandaş ile kamu kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü bir kez daha tebrik ediyor ve bütün muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”dedi.

Kahvaltı programına İlçe Kaymakamı Uğur Kapar, Belediye Başkanı Ahmet Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Emre Türkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Dalfidan, daire amirleri, merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Program sonrasında muhtarlara günün önemine binaen hediye verildi.

Editör: Haber Merkezi