Başkan Şahin, Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Karma Sergisi Açılışına Katıldı

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında İscehisar Halk Eğitim Merkezinde “Yıl Sonu Karma Sergisi” açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Aşkın “ Hayat boyu öğrenmede eğitim merkezi olan Halk Eğitim Merkezimizde 7 den 70 e her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenliyoruz. Pandemiye rağmen Halk Eğitim Merkezimizde 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim yılında açılan 69 kursa, 1065 kursiyer kayıt yaptırmış 365 kursiyer sertifika almıştır. ” dedi.

Sergi açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, kursiyerler tarafından hazırlanan birbirinden güzel el emeği ürünlerin sergilendiği standları gezerek usta öğretici ve kursiyerleri tebrik ettiler.

Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN; “Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerimizin açmış olduğu yılsonu sergisinde el emeği göz nur ile üretilen birbirinden güzel ürünleri inceleyerek bilgi aldık. Sergilenen bu ürünler 1 yılın birikimi ve emeğidir. Bize bu ahengi yaşattıkları için başta Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Süleyman Aşkın olmak üzere, usta öğreticilerimizi, kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Sergiye İlçe Kaymakamımız Uğur Kapar, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Emre Türkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Dalfidan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış, HEM Müdürü Süleyman Aşkın, Kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, usta öğreticiler ve kursiyerler katıldı.

Editör: Haber Merkezi