Başkan Şahin, “Beş Adet Semt Sahası İlçemize Hayırlı Olsun”

İscehisar Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokolle ilçemizde sporun geliştirilmesi için 5 adet semt sahası yapılacak.

Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN, İscehisar’ımızın spor ile anılan bir ilçe olması için başlattığımız çalışmalar kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzaladığımız protokol kapsamında ilçemizde 1.750.000 TL maliyetli 5 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak. 5 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılmasıyla ilgili gerçekleştirilecek olan ihalenin ardından semt sahalarının yapımlarına başlanacak.

Semt sahalarının ilçemize kazandırılacak olmasında Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu başta olmak üzere Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik‘e, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e, Ak Parti İscehisar İlçe Başkanımız Metin Balaban’a, İl Genel Meclis Üyelerimiz Murat Dikmen ve Mesut Çelen’e, Meclis üyelerimize, personelimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Editör: Haber Merkezi