Yeniden Refah Partisi İlk Belediye Başkan Adayını Şimdiden Açıkladı

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Derviş Suna yaptığı açıklamada ; "Afyonkarahisar Teşkilâtı olarak ilimizin ve İHSANİYE ilçemizin değerli esnafı ilçe başkanımız Süleyman Demir’i İhsaniye Belediye Başkan Adayı olarak açıklamaktan memnuniyet duyuyoruz.

Her zaman olduğu gibi Yeniden Refah Partimiz tüm ülkedeki ve ilimiz teşkilatları olarak seçime en hazır partidir.

Millî Görüş belediyeciliği ülkemizin yerel yönetimlerinde bir kilometre taşıdır. Yerel yönetimlere verdiğimiz kazanımlar ile Genel Seçim başarılarımız herkesin malumudur. Geçmişte olduğu gibi insan odaklı yönetime her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.

Süleyman DEMİR beyefendinin dürüst, namuslu, problem çözücü ve insani projeleri bu kararı düşünmeden almamızda çok etkili oldu. Millî Görüş belediyesi ile İHSANİYE ilçemizin bambaşka, yaşanabilir bir yönetime ve çehreye kavuşacağına inancımız tamdır." dedi.

Yeniden Refah Partisi İhsaniye Belediye Başkan Adayı Süleyman Demir ise yaptığı açıklamada;

" Yeniden Refah Partisi çatısı altında olmaktan ve Millî Görüş dâvâsına mensup olmaktan her zaman onur duydum. Gerek ticari hayatımda gerek ise ilçe başkanı olarak önce ülkemizin sonra ilimiz ve ilçemizin sorunları beni her zaman düşünmeye, proje üretmeye ve çözmeye itmiştir. Değerli il Başkanımız İbrahim Derviş SUNA beyefendinin nezdinde beni bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum.

Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih ERBAKAN 'ın ülkemizin sorunlarını yerinde ziyaret edip görerek yaptığı çalışmalar hepimize ışık oluyor. Kendisinin bu gayretli ve öncü tarzı bizlere de milletimiz için hizmet etme konusunda bir sorumluluk yüklemektedir. Elbette ülke ve milletini düşünen bizler için bu teveccühü layıkıyla değerlendirmek şiarımız olacaktır.

Millî Görüş liderimiz rahmetli Necmettin ERBAKAN'ın alnını terlettiği, milleti için gecesini gündüzüne kattığı hizmetlerini her zaman daha ileriye götürmek için and içtik. Ne mutlu bu yolda elini taşın altına koyanlara.

Milletimiz hiç merak etmesin. Bana verilen bu görevi Millî Görüş dâvâmızın temel prensibi olan adil düzen ve yaşanabilir bir İHSANİYE için kullanacağım." dedi.

Editör: Haber Merkezi