Döğer’de gönüllü gençler güzel projelere imza atıyor


Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, kasabadaki gönüllü gençlerin projelerine destek vererek kasabaya kapalı durak yeri ve kapalı pazaryeri kazandırdı.

Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, kasaba da bir araya gelen gönüllü gençlerin projelerine destek vermeye devam ediyor. Malzemesi belediye tarafından karşılan kapalı durak yeri ve kapalı pazaryerinin yapımı ücretsiz olarak gönüllü gençler tarafından yapılarak hizmete sunuldu.

“Döğer’li gençlere desteğimiz devam edecek”
Döğer’li gönüllü gençlere gereken desteği vermeye devam edeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Demirel, “Soğuk kış şartlarında vatandaşı mağdur etmemek adına gönüllü gençler ve Döğer Belediyesi ortak çalışması ile kasabaya kapalı durak ve kapalı pazaryeri kazandırıldı. Kasabanın 5 noktasına yapılan durak yerleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Bay – bayan ayrı şekilde tasarlanan duraklarda ulaşımın yoğun olduğu saatlerde vatandaşlar soğuk ve sıcak havalarda beklemek zorunda kalmayacak. Gönüllü gençlerimiz ayrıca kapalı pazaryeri de yaparak güzel bir projeye de imza attılar. Gönüllü gençlerimizin projeleri devam edecektir. Bizde belediye olarak fikirlerine ve projelerine destek vermeye devam edeceğiz. Her şey Döğer için”

Editör: Haber Merkezi