Döğer Anadolu İmam Hatip Lisesinde 4006 Tübitak Bilim Fuarı Açıldı

Döğer Anadolu İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" nın açılışı Kaymakam Doğukan Koyuncu, Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aslan, İhsaniye İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Döğer Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Samet Kulantaş, davetli okul ve kurum müdürleri ile okul yönetici, öğretmen ve öğrencilerinin katılımlarıyla yapıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından fuarda sergilenen projeleri beraberindekilerle birlikte gezen İhsaniye Kaymakamı Doğukan Koyuncu, öğrencilerle sohbet ederek projeleri hakkında bilgiler aldı ve sergilenen eserleri ilgiyle inceleme ve deneme fırsatı buldu.

Fuar için hazırlanan 21 projenin yer aldığı sergide öğrenciler stantlarında projeleri hakkında bilgiler verdi.

Okul Müdürü Samet Kulantaş, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılına katılanlara memnuniyetini dile getirdi. Desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu’ya ve protokol üyelerine teşekkür etti.

Kaymakam Doğukan Koyuncu ve beraberindekiler; serginin ortaya çıkmasında emeği geçen öğrencileri, onları destekleyen ve teşvik eden öğretmenleri ve okul idarecilerini tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi