AK Parti’ye Katılan 60 Kişiye Rozetleri Törenle Takıldı

AK Parti’ye genç katılımlar gün geçtikçe artıyor. Önceki gün İhsaniye’de 60 genç AK Parti’ye düzenlenen törenle katıldı. Gençlere rozetlerini milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte yönetim kurulu üyeleri taktı.

AK Parti ailesi her geçen gün yeni katılımcılarla büyüyor. Önceki gün İhsaniye ilçesinde 60 genç AK Parti ailesine dahil oldu. Programa AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, il başkan yardımcısı Dilek Hanım Çengel, il yönetim kurulu üyesi İbrahim Birliktir, İhsaniye İlçe Başkanı Tecelli Könül ve çok sayıda partili katıldı.

“Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin”

Programda bir konuşma yapan milletvekili Ali Özkaya "Malumlarınız üzere her hafta belirlediğimiz ilçelerimizi ve beldelerimizi gezerek ilimizin her köşesindeki hemşehrilerimizle bir araya geliyor, bir yandan yatırımlarımızı inceliyor diğer yandan sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bugün de bu amaçlarla İhsaniye ilçemizde bir araya geldik. Görüyorum ki burada teşkilatımız çok güzel bir gece organizasyon etmiş ve partimizin kuruluşundan itibaren ilçemizde görev almış büyüklerimizi kardeşlerimizi bir araya getirmiş ve bunların yanında partimize gönül veren üye olmak isteyen genç arkadaşlarımız içinde yıllar sonra geriye dönüp baktıklarında çocuklarına gururla anlatacakları bu gecede rozet takma merasimini düzenlemiştir. Her zaman dediğimiz gibi AK Parti bir vefa partisidir, kimi zaman sağlık sorunları kimi zaman başka sorunlar nedeniyle tâbii olarak görev değişimleri yaşanmak da ancak her bir üyemiz İlk günkü heyecanı ile her an hazır olarak beklemektedir. Çünkü biz gelip geçici heveslerin değil bir davanın temsilcileriyiz. Bugün burada resmi olarak partimize üye olan genç arkadaşlarımız ileride en ön saflarda bu davanın temsilcileri olarak görev alacaklardır. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin vatanlarına memleketlerine hayırlı evlatlar olarak hayırlı işlere vesile olmayı Cenabı Allah nasip etsin. Buradan ilçe yöneticilerimize teşkilatımıza ve kıymetli ilçe başkanımız Tecelli Könül kardeşime Partimizin tecrübesinin dinamikliğinin buluştuğu bu müstesna geceyi organize ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun" dedi.

“Gençlerimiz gerçekleri görüyor ve hakikatin yanında yer alıyor”

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de “AK Parti milletin bizatihi kendisinden milletin partisi olarak kurulmuş ve bugüne kadar milletin derdine deva olmuş parti olmuştur. 20 Yılda aşılan engeller ve zorluklar AK Parti'mizin ne denli ve ne için hizmet ettiğinin ispatıdır. Milletimizle birlikte çıktığımız yolda bugün geldiğimiz noktada 20 yılda çağ atlamış milletimiz yalnızca kendi için değil dünyanın her köşesindeki mazlumların sesi ve yardımcısı olmaktadır. AK Parti kardeşliğin, birliğin, beraberliğin, vefanın partisidir. Yola çıktığımız gün hedefimize koyduğumuz doğrultuda yine ilk gün ki dava arkadaşlarımızla aynı yolu paylaşmayı istişare kültüründen doğmuş bir parti olmamız hasebiyle istişarelerimizi sürdürüyoruz. Bu minvalde İhsaniye'de bir araya geldiğimiz AK davamızın mensuplarıyla yarınlarımızı, hedeflerimizi konuştuk. Bütün bunları göz önünde bulundurarak bu davaya ortak olmak isteyen genç kardeşlerimizin rozetlerini taktık. Kendini bilmez bir güruhun daha eskilerde olduğu gibi gençlerimizin üstünde baskı kurmasına müsaade etmeyeceğiz. Kendilerince bir isim uydurdukları ülkemizin yarınlarını oluşturacak gençlerimiz çok şükür ki gerçekleri görüyor ve gerçeğin, hakikatin yanında oluyor. Bizler ilk günden beri bu sevdaya gönül vermiş büyüklerimiz, arkadaşlarımız ve genç kardeşlerimizle ülkemiz ve milletimiz için üretmeye ve çalışmaya aralıksız olarak devam edeceğiz." İfadelerine yer verdi.

“AK Parti gençlerimiz için bir okul vazifesi görmektedir”

Programın ardından bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da “Bir harfle sınırlandırılmış kuşak değil, 'Asım'ın nesli' olan gençlerimize İhsaniye'de rozetlerini vekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, il başkan yardımcımız Dilek Hanım Çengel, il yönetim kurulu üyemiz İbrahim Birliktir taktılar. Yüreği bu kadim dava için atan azimli, inançlı ve kararlı olan gençlerimiz akın akın aidiyet hissettiği yer olan AK Parti'ye katılması bizler için büyük bir onur vesilesidir. AK Parti her geçen gün üye sayısını arttırarak daha büyük bir aile oluyor. Zaten AK Parti siyasi partinin ötesinde genç kardeşlerimiz için önemli bir okul vazifesini yerine getirmektedir. Bizim gençlerimiz AK Parti iktidarı ile kenarda köşede beklemekten kurtularak, her alanda kendini ifade edebilen, fikir sunabilen mihenk taşı haline gelmiştir. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatı da gençlik kollarında başlamıştır. Hayırlı olsun” dedi.

İlçede katılımlar sürüyor

İhsaniye İlçe Başkanı Tecelli Könül de yaptığı açıklamada ilçede AK Parti’ye olan ilginin günden güne arttığını ve katılımların sürdüğünü kaydetti.

Konuşmaların ardından gençlere rozetleri törenle takıldı.

Editör: Haber Merkezi