Hayırlı Ramazanlar

Sevgili dostlar, öncelikle hepinizin Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Huşu ve huzur içerisinde gönlünüzce geçireceğiniz bir Ramazan ayı diliyorum.

Bu Ramazan Allah’ın izniyle vuslat olacak. Korona virüs nedeniyle uzun zamandır toplu iftarlar yapılamıyordu. Bu Ramazan bazı belediyeler, sivil toplum örgütleri ve hayırsever vatandaşlar toplu iftarlar verecekler. Yani Ramazan ayını güzelleştiren toplu iftarlar yeniden yapılamaya başlanacak. Aynı şeklide teravih namazlarını yeniden camilerimizde kılmaya başlayacağız. Ramazanı hep birlikte coşkuyla yaşayacağız.

Sevgili dostlar, ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz. Dünya genelinde enflasyon artışları oldu. Buna bağlı olarak gıda fiyatlarında yüksek artışlar yaşandı. Hayat her zaman bizim istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Bu kapsamda daha dikkatli olmamız gerekiyor.

Efendim, millet demek; sevinci ve üzüntüyü birlikte yaşayabilen, nimeti ve külfeti birlikte paylaşabilen insanlar topluluğu demektir. İşte bu mübarek günlerde en çok ihtiyacımız olan kenetlenme ve yardımlaşmanın tam zamanı. Çok şükür devletimiz her kesime yardım elini uzatmaya çalışıyor. Ancak bizlerde dikkatli olmalıyız. İftarda bir tas çorbası, bir parça pidesi olmayan kardeşimiz kalmasın. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizi gözetlemek, yardımcı olmak hepimizin görevi.

Sevgili dostlar, önce sağlık sonra huzur ve mutluluk dileklerimi sunuyorum.

  1. Ramazanlar…..