Hastaları Binanın Yenilenesini İstiyor

Dinar da Dörtyol mahallesi,Pancar,İstasyon gibi birkaç mahallede ikamet edenler için hizmet veren 4 numaralı Aile Sağlık Merkezi binası yeterli olmaması nedeniyle çalışanları ve muayeneye gelen hastalar binada yeterli oda ve bekleme salonu gibi bölümlerin yetersiz olması nedeniyle zorluk çektikleri görülmüştür.

3 aile hekimi ve personelin hizmet verdiği binada talep üzerine yoğun kalabalığın önlenmesi için bir hekimin daha gelmesiyle hizmetin zora düşeceği izlenmekte. Hastalar Devletimizin Sağlığa önem verdiğini yeni binalar hizmete konduğu bu zamanda Sağlık ocağın yani 4 nolu Aile Sağlık Merkezi binasının yıkılarak yerine üstü lojmanlı çok katlı bir hizmet binasının yapılmasını ve adının da ŞEHİT SÜLEYMAN ŞAHİN AİLE SAĞLI MERKEZİ KONMASI istenilmektedir.

Bu konuda bir çalışma yapmasını sayın milletvekilimiz Ali Özkaya, Sayın Valimiz ve Kaymakamımızın bu yaklaşık 10 Bin hastasına hizmet veren Sağlık merkezinin yeniden yapılması için bir çalışma yapmalarını ve bu çağrıya kulak vermelerini bekliyor gereğini arz ediyoruz.28 Ocak 2021

Ayhan Kalkan Dörtyol mahallesi