Halkın Sesi!

Bu günkü köşe yazımı halktan gelen trafikle ilgili sorulara ayırdım…

Halkın bana sorduğu soruları bende sorumlu bir yazar olarak yetkili ve sorumlulara soruyorum?

23.Eylül.2021 tarihinde Opet kavşağındaki meydana gelen ölümlü kazadan sonra onlarca vatandaşımız bizzat bana gelerek ve telefon açarak ne olacak bu Dinar’ın trafiği diyorlar…

Dinar’ın bütün sorunlarını senden başka yazan yok ne olur bizim sesimiz ol Dinar trafiğini yetkili ve sorumlu kişilere sor diyorlar halkın sesi olarak bende bu sorulan soruları yetkili ve sorumlu kişilere duyuruyor ve soruyorum ne olacak bu Dinar trafiğinin durumu!

1-Sayın Milletvekilimiz ALİ ÖZKAYA Milletvekili olarak OPET kavşağındaki kazalarda ve diğer kazalarda bu güne kadar onlarca vatandaşımız hayatını kaybetti ve sakat kaldılar siz Hükümet olarak bu konuda ne düşünüyorsunuz?

2-Sayın Afyon Valimiz GÖKMEN ÇİÇEK siz Devleti temsil ediyorsunuz Dinarda meydana gelen kazalar hakkında siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

3-Sayın Dinar Kaymakamımız SELAMİ KAPANKAYA sizde devleti temsil ediyorsunuz siz bu kazalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

4-Sayın halkı temsil eden belediye başkanımız NİHAT SARI belediye başkanı olarak siz genel olarak Dinar trafiği hakkında ne düşünüyorsunuz?

5-Sayın iktidarın ilçe başkanı İDRİS ER siz Dinar da sık sık meydana gelen kazalar hakkında hükümet olarak ne düşünüyorsunuz?

6-Sayın İktidarın ortağı MUSTAFA KARAHAN Dinarda sık sık meydana gelen ölümlü trafik kazalar ve yaralanmalar hakkında siz genel olarak Dinar trafiğinin düzelmesi için bu konuda ne düşünüyorsunuz?

7-Sayın Emniyet müdürümüz NiHAT PULAT, sizde devleti temsil ediyorsunuz Dinar’ın genel trafiği hakkında ne düşünüyorsunuz?

8-Sayın ilçe Milli Eğitim müdürümüz, UFUK TAŞBAŞ sizlere teslim edilen binlerce öğrencimizin başına bir kaza gelmemesi için genel olarak Dinar trafiği hakkında ne düşüyor ve ne gibi tedbirler alıyorsunuz?

9-Sayın 28 Mahalle muhtarları, sizler Dinarın her konusunda sorumlusunuz başta trafik olmak üzere Dinar’ın tüm sorunları hakkında muhtarlar olarak birlikte ne düşünüyorsunuz?

Ben sorumlu bir köşe yazarı olarak halktan gelen önemli sorunları sizlere köşemde yazmak ve duyurmak gibi bir görevim var ben halkın sesini yetkililere duyurmaya devam ediyorum…

Şunun altını çizerek söylüyorum, Eski hastane kavşağına, Opet kavşağına, Başmakçı yol ayrımına, yeni açılan Çivril yolunda meydana gelen ve Dinar merkezde trafik kazalarının olmaması için gerekenler ne ise acilen yapılması gerekiyor?

Dinar merkezde yaya olarak halkın karşıdan karşıya geçtiği en çok kullanılan noktalara uyarıcı çizgilerin yapılması gerekiyor…

Saygılarımla Hilmi ÇALIŞKAN