'Cenk Marşı' salondakileri duygulandırdı
Afyonkarahisar TML öğrencilerinin hazırladığı programda duygulu anlar yaşandı.
Afyonkarahisar Ticaret Meslek Lisesi (ATML) öğrenci ve öğretmelerinin hazırladığı İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma programında duygulu anlar yaşandı.
Rehberlik Ve Araştırma Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen program Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Muhammet Selvi’nin M. Akif Ersoy un biyografisini okumasının ardından sahneye çıkan, ATML öğrencilerinden Buse Ural’ın okuduğu 'Cenk Marşı' salondakileri duygulandırdı.
Edebiyat Öğretmeni Meral Gönçer’in hazırladığı oratoryoyu sergileyen öğrenciler oyun içerinde İstiklal Marşı'nı okudular.
Salonu en çok duygulandıran kısım ise Zehra Toker’in hazırladığı Milletin Ruhu Ve İstiklal Marşı isimli tiyatro oyunu oldu. Oyunda Mehmet Akif’in hayatından kesitler anlatıldı.
İzleyicilerin ayakta alkışladığı program İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Mehmet Akif ve İstiklal Marşı konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali İrfan Balkanlıoğlu, Garnizon ve İkmal Komutanı Tuğgeneral Yıldırım ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından taktim edildi. YEHA
Editör: Haber Merkezi