Bayan Balkanlıoğlu’ndan anlamlı ziyaret


Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi bayan Esma Balkanlıoğlu ve ilimiz hayırsever iş adamlarının eşlerinden oluşan bir grup Bayan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı’nın öncülüğünde, eşi tarafından terk edilen ve 6 çocuğuyla birlikte maddi ve manevi sıkıntılar içinde yaşayan Demet Öksüz ve çocuklarını evlerinde ziyaret etti.
Gazi Mahallesinde ikamet eden Öksüz ailesini evlerinde ziyaret eden Bayan Esma Balkanlıoğlu ve diğer hayırsever iş adamı eşlerini Anne Demek Öksüz ve çocukları kapıda karşıladılar.

SIKINTILAR DİNLENDİ
Ziyarette Anne Demet Öksüz ile bir süre sohbet eden Bayan Esma Balkanlıoğlu, anne ve çocukların ihtiyaçlarını öğrenerek sıkıntılarını dinledi. Bayan Esma Balkanlıoğlu’nun öncülüğünde ziyarete gelen Hayırsever İş adamlarının eşleri, ailenin eğitim, sağlık, barınma ve annenin iş konusuna çözüm getirdiler.
Ailenin öğrenci çocuklarının eğitim durumları hakkında Anne Demet Öksüz’den bilgiler alan Bayan Balkanlıoğlu, çocukların eğitimlerine devam edebilmeleri ve başarılı olmaları için maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK
Ziyarette ailenin çocuklarına hediyeler veren Bayan Esma Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’lı bayanlarla belirli tarihlerde gün yaptıklarını ve yapılan bu günlerde bu tür yardım hizmetlerinin planlanarak gerçekleştirildiğini söyledi. Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın işbirliğinde yapılan yardım ve ziyaretlerin devam edeceğini belirten Bayan Balkanlıoğlu, kendisine eşlik ederek bu ziyaretlere katılan, maddi ve manevi destek veren Bayan arkadaşlarına teşekkür etti.
Ziyaretten dolayı çok onur ve mutluluk duyduğunu söyleyen anne Demet Öksüz ise, kendisine ve çocuklarına sahip çıkarak her türlü sıkıntısına ortak olan Bayan Esma Balkanlıoğlu’na, hayırsever iş adamlarının eşleri ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı’ya teşekkür etti.
Ziyaret sonunda konuşan Hayırsever İş Adamı eşleri ise, böylesine güzel ve anlamlı bir girişimde bulunan ve kendilerini bu girişime davet ederek onure eden Bayan Esma Balkanlıoğlu’na teşekkür ettiler. Hayırsever Bayanlar, Bayan Balkanlıoğlu’nun bu anlamlı davranışına sonuna kadar destek vereceklerini belirterek, bu tür ziyaret ve yardımların örnek teşkil etmesi temennisinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi