Fetö’cüleri bilip de bildirmeyen!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul bayramlaşma programında yaptığı konuşmada Fetö uyarısında bulundu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada nerede bir Fetö'cü var ise bildirilmesi gerektiğini böylece mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirten Erdoğan "Bilip de bildirmeyen sorumludur" dedi..

Bilindiği gibi; 667 sayılı KHK'nin 4'üncü maddesine göre devletin güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya topluluklara üyeliği, mensubiyeti, iltisakı veya bunlarla irtibatı olduğu değerlendirilenler hakkında gerekli soruşturmalar yapılıyor..

Ancak, üyelik, mensubiyet, iltisak veya irtibatın izafi olduğu düşünüldüğünde ispata yarayacak evrakı sabiteler dikkate alınıyor..

Mesela:

Bayatlı Ese’den olma Fetö’cü olduğu bilinen Brüksel imamı Ali Aktan’ın oğlunun düğününe, Fetö ile mücadelede milat kabul edilen 17/25 Aralık tarihinden 6 ay sonra Brüksel’e giden Afyon eşrafının irtibatı suç teşkil etmiyor..

Pensilvanya’ya giden aynı gurubun, Afyon’dan tee Brüksel’e düğüne gitmeleri, sahneye çıkıp birlikte oynamaları, düğün sahipleri ile birlikte poz vermeleri, bir yakınlık göstergesi olmasına rağmen irtibatlı olduklarına dair yeterli kanıt sayılmıyor..

İrtibatı destekleyecek evrak yok, sadece fotoğraflar var..

Gidenler, sahte imam Ali Aktan’ın kardeşi AVM yönetim kurulu başkanı, döviz bürosu, ecza deposu, okul sahibi ve arsa spekülatörü Ömer Aktan başta olmak üzere, Hürsiad gezilerini kaçırmayan ortağı Mustafa Gül ile Hüsnü Serteser, Salim Pancar, Kadir Sayın, Şuayip Demirel gibi Afyon’un tanınmış isimleri..

Birlikte Fetö’nün elini, eteğini öpmeye giden ekipteydi bunlar..

Bu ekipteki bazılarının cemaatin sohbetlerine katıldıkları hatta abi oldukları iddia ediliyordu..

Bu kişilerin, Fetö ile irtibatları kurulamıyor..

Öte yandan;

Bank Asya’ya para yatırmış veya kredi almış, Zaman gazetesine abone olmuş şahıslar irtibatlı sayılıyor..

17/25 Aralık’tan sonra çocuklarını Fetö’nün okulunda okutan 15 Temmuz’dan sonra çocuklarının okul kayıtlarını usulsüz olarak önce Sandıklı’ya bilahare Afyon’a, olmadı tekrar Sandıklı’ya getirten Kokkok’un irtibatı bulunamıyor..

Tarım Makinaları imalatçısı Yusuf Aktürk’ün, gayri resmi ortağı Adem Tekin Fetö’den içerde yatıyor. Birlikteliklerini, ortak işlerini Sandıklı biliyor ama irtibat bulunamıyor..

Ben zamanla her şeyin çözüleceği inancındayım..

Zira, yargıya ve polise güvenim sonsuz..