Vali Yardımcısı Kaya, Emirdağ’da incelemelerde bulundu

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Emirdağ ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Kaya’ya ilçe ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici’yi Emirdağ Kültür Evinde ağırladı. Emirdağ Kültür Evi’ni tanıtan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya, İl Genel Meclis Üyesi Necati Şevik eşlik etti. Emirdağ Kültür Evi ziyareti ardından Gökkız Bayanlar Hamamı, Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu olarak inşaatı devam eden binada da incelemelerde bulundular. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in talimatlarıyla başlatılan “Kadın Kültür Evleri Projesi” alanında incelemelerde bulundular. Belediye Sosyal Tesisleri içerisinde tadilat ve restorasyon çalışmaları devam eden inşaat alanında da incelemelerde bulunarak Başkan Koyuncu’dan bilgiler aldılar.

Vatandaşlara maske dağıttılar

İlçe ziyaretlerine devam eden heyet vatandaşlarla da bir araya geldiler. İlçe de Salı Pazarı olması münasebetiyle pazarda vatandaşlarla sohbet ederek koronavirüs tedbirleri maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda hatırlatma yaparak maske dağıttılar.

Emirdağ sporuna ve gençliğine müjde

Heyet daha sonra, ilçe stadyumunda incelemelerde bulunarak tribün yenileme ve genişlemesi, yeni çim yapımı ve ışıklandırma müjdesi verdi. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Sezen'e, Milletvekillerimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e, Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek’e ilçemiz adına yapılacak olan bu yenileme çalışmaları için teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi