Uysal, Pala’yı Ziyaret Etti.
Emirdağ’ı ziyaret eden Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal, yaptığı ziyaretlerden birini de Emirdağ Belediyesi’ne gerçekleştirdi. Başkan Cengiz Pala’yı makamında ziyaret eden DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’a Emirdağ Belediyesi’nde AK Partili Bakan Veysel Eroğlu’na uygulanan protokol kuralları uygulandı. Uysal'a Demokrat Parti İlçe Başkanı Aslan Sayın ve İl Başkanı Gürcan Şensoy da eşlik etti. Demokrat Parti Lideri Uysal'ı kapıda karşılayan Cengiz Pala, makamında Genel Başkan Uysal ve diğerleriyle samimi bir görüşme gerçekleştirdi.
AK Parti’li Belediye Başkanı Cengiz Pala ile Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal arasındaki bu samimiyet Emirdağ’daki siyasi otoriteler tarafından şaşkınlıkla karşılanırken; AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu hala yapmayan Cengiz Pala yine ezber bozdu.
Partisine aday adaylığı konusunda herhangi bir başvuru yapmayan Pala için siyasi ortamlardan “Demokrat Parti’den mi aday olacak?” soruları akılları karıştırmaya başladı. Samimi ortamda gerçekleşen görüşmenin ardından Cengiz Pala, kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden fotoğrafları sürpriz ziyaret olarak duyurdu.Emirdag.gen.tr
Editör: Haber Merkezi