Taytak, “Emirdağ’a 10 numara 5 yıldız hizmet edilmiş”

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ın Emirdağ’da başarılı çalışmalara ve büyük projeler imza attığını söyleyen MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, önümüzdeki dönemde de MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla büyük vizyon projelere imza atacağını vurguladı. Taytak, “Başkan Kargın Emirdağ’a 10 numara 5 yıldız hizmet etmiştir” dedi.

Mevcut belediye başkanların ve yeni aday olacak olan başkan adaylarının projelerinin tamamının arkasında olduklarını söyleyen MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 1 Nisan tarihi itibarıyla vatandaşlara ne söz verdiysek yerine getireceklerini ifade etti. Taytak, “Belediye başkan adaylarımızın tümünün sonuna kadar arkasındayız. Projelerinin sonuna kadar arkasındayız. 31 Mart akşamı 1 Nisan sabahından itibaren her hizmeti Ankara’dan yapılması gereken ne ise sonuna kadar takip edeceğiz. Ve kardeşlerimizin hemşehrilerimize vermiş oldukları sözleri mutlaka yerine getireceğiz. Emirdağ Belediye Başkanımız Uğur Serdar Kargın ise Emirdağ’a 10 numara 5 yıldız bir hizmet etmiştir” dedi.

“AFYONKARAHİSAR’I İHYA EDECEĞİZ”

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Fatih Çetinkaya’nın afyon için vizyon projeler açıklayacağını söyleyen Taytak,

1 Nisan’dan sonra afyon’u ihya edeceklerini belirtti. Taytak, “Afyonkarahisar belediye başkan adayımız Fatih Çetinkaya arkadaşımız yeni bir arkadaşımız değil, sadece afyon belediyesine 2014 seçimlerinde oturmuş olsaydı. Şimdi Afyon ihya olmuş olacaktı. İnşallah yerel seçimlerden sonra bunu başarmak nasip olacak. O günde projeleri vardı, bugünde projeleri var. Bu projeler Ankara destekli yerel ölçekli proje uygun şekliyle hazırlandı. Bizlerde diğer ilçe belediye başkan adaylarımızda ortaya koyacakları bütün çalışmalarında ve mevcut belediye başkanlarımızın ağabeyi ile kardeşliği ile omuz omuza, sırt sırta vererek birlikte inşallah Afyonu ihya edeceğiz” dedi.

“ŞEHİTLİĞİMİZDE EMİRDAĞ HALKININ EMEĞİ ÇOK”

Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ilçeye yapılan şehitlikte Emirdağ halkının emeğinin olduğunu söyleyerek, Türk Dünyası Parkına yapılacak olan topakev’in ismine ise ‘Mehmet Taytak Topakevi’ olacağını söyledi. Başkan kargın, “

Sayın vekilimiz sizden aldığımız cesaret ve güçle buraya başladık. Burada düğmeye siz bastınız. Bu proje de sizin çok emeğiniz var. Üretken belediyeciliğin bütüncül yaklaşımını burada göstermek istedik. Bütüncül yaklaşım MHP’nin yerel yönetimler politikası gereği toplumun her kesimine hitap edecek çözümler üretmektir. Fiziksel yönleriyle eksikleri gidermek değil, aynı zamanda kültürel ve sosyal yönleriyle projeleri üretmek sorunları çözmekten geçiyor. Burası sadece taştan, betondan ve demirden ibaret olan bir yapıyla karşı karşıya değiliz. Şuanda unutulmuş olan Emirdağlı 544 şehidimiz 488 gazimizin ismi burada yazıyor. Dolayısıyla ecdadımızı torunlarına hatırlatıyoruz. Şehitler anıtımız Çanakkale şehitler anıtımızın benzeridir. 6/1 oranında küçültülmüşüdür. Farkı bir estetik ve mimarı ile yapılmıştır. En önemliği de şudur. Buraya herkes katkı vermiştir. Devletimizden ve belediyemizden bütçe ayrılmamıştır. Ortak katkı ile yapıldığı için çok anlamlıdır. Katkı veren herkese ayrı ayrı buradan teşekkür ediyorum. Bunun hemen arkasında Türk Dünyası Parkımız var. Birbiriyle entegre bir park olacak. Burada da sayın vekilim siz düğmeye bastığınız için burada da size ilk defa söylüyorum. Türk dünyası girişine topak ev yapmayı düşünüyoruz. İmside Mehmet Taytak Topakevi olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi