-SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZELİM
-EMİRDAĞ BELEDİYESİ VATANDAŞLARA DAHA İYİ HİZMET
VEREBİLME ADINA WHATSAPP İHBAR HATTI KURDU
 
Afyonkarahisar’ın Emirdağ Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilme adına WhatsApp ihbar hattı kurdu.
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, vatandaşların kendi çevrelerinde gördükleri sorunları, aksaklıkları belediyeye en kısa sürede ulaştırmaları adına kurulan ihbar hattının hizmete girdiğini söyledi.
Başkan Kargın, “Halkımız ile iç içe olmaya onların sorunlarını ve bizden beklentilerini her zaman dinlemeye gayret ediyoruz. Günümüz teknoloji devri. Vatandaşlarımızın birçoğunda cep telefonları var. Bu imkanları değerlendirerek, vatandaşlarımıza hizmetin daha çabuk ve daha doğru ulaştırılması adına bu ihbar hattımızı kurduk. Emirdağımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
24 SAAT HİZMET VERECEK
Belediyecilikte mesai mefhumunun olmadığını belirten Başkan Kargın, WhatsApp İhbar Hattının 24 saat açık olduğunu ifade etti.
Başkan Kargın, “İhbar hattımız 24 saat açıktır. Vatandaşlarımızdan gelen ihbarları değerlendirme ve hızlı çözüme ulaştırma adına da bir ekibimiz çalışıyor. Gelen ihbarlar ilgili birimlere yönlendirilerek en kısa sürede çözümü kavuşturulacaktır” diye konuştu.
 
GÜZEL BİR UYGULAMA
Emirdağ Belediyesi tarafından kurulan ve faaliyete geçen WhatsApp İhbar Hattı vatandaşlar tarafından da memnunlukla karşılandı.
Emirdağlılar, kurulan WhatsApp İhbar hattının bir çok belediyede olmadığını belirterek, uygulamanın faaliyete geçmesinde emeği geçen Başkan Kargın ve ekibine teşekkür ettiler.
 
TEK NUMARADAN BELEDİYE
Emirdağ Belediyesi tarafından kurulan 0530 848 25 35 numaralı WhatsApp İhbar Hattı vatandaşlardan gelebilecek sesli ve görüntülü ihbarların değerlendirilmesinde, tek numara olarak belirlendi.
Bir tek numaradan 24 saat Emirdağ Belediyesine ulaşabilecek olan Emirdağlılar, çevresinde gördükleri belediye birimleri ile ilgili her türlü sorunları sesli veya görüntülü olarak gönderebilecek.
 
Editör: Haber Merkezi