Şampiyon Emirdağ Spor Kupasını Aldı

Süper Amatör Futbol Ligi’nde son maçını Çay Çağlayan Belediyespor’la oynayan Emirdağ Spor maçtan 12 - 2’lik skorla ayrılarak şampiyonluğa adını yazdırdı.

Lige şampiyonluk parolasıyla giren, kadro yapılanmasıyla dikkat çeken Emirdağ Spor şampiyonluk mücadelesini son haftaya kadar sürdürerek kupayı KOM Daire Başkanı Mahmut Çorumlu, Kaymakam Osman Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile birlikte kaldırdı.

Taraftarlar maç sonucunu Emirdağ Türkülerini havalandıran Ahmet Akın'ın Emirdağ Spor için hazırladığı 'Gol gol' Marşı ve davul zurna eşliğinde büyük sevinç ve coşkuyla kutladı.

Oyuncuları, teknik heyeti ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu “Bugün Emirdağ'da bir bayram havası vardı. Biz şampiyonluğa inanmıştık. Emirdağ Belediyesi ve taraftarlarımız olarak Emirdağ Sporumuzla adeta tek yürek olduk. Futbolcularımız yeşil sahalardaki oyunlarıyla taraftarlarımızın sevgisini kazandı. Çabalarının sonucunda bugün bu şampiyonluğu hak ettiler. Zafer inanlarındır, tebrikler Şampiyon Emirdağ Spor” dedi.

Emirdağ Sporu bu büyük günde KOM Daire Başkanı Mahmut Çorumlu , Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Kurum Amirleri ve coşkulu taraftarlar yalnız bırakmadı.

Editör: Haber Merkezi