‘Okuduğunu Anlama' Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

Emirdağ Belediye Başkanlığı tarafından ilçe merkezindeki ilköğretim 4.sınıf düzeyinde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bastığı Kur'an-ı Kerim'i anlatan 'Kitabımı Öğreniyorum' adlı kitabıyla 'Okuduğunu Anlama' yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törende konuşan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu: "Yıl boyunca her türlü öğretim faaliyetleriyle yoğun bir şekilde hemhal olan öğrencilerimizi milli ve manevi değerlerini ön plana çıkaran sosyal ve kültürel yönlerini geliştiren bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Kelime hazinesinin gelişmesinin insanlar arasındaki diyaloğu güzelleştireceğine inancımız tam. Bu yarışmada kimse kaybetmedi aslında öğrencilerimizin kitaplığına bir kitap da biz ekledik." ifadelerini kullanarak öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.

Kazananlara ödüllerini takdim etmek üzere kürsüye çıkan Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici “Öncelikle, bu güzel tablonun oluşmasına vesile olan, gayret eden çok değerli Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu ve ekibine teşekkür ediyorum. Öğretmen ve öğrencilerimizi verdikleri emeklerden dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Törende konuşan Emirdağ Mili Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, ilçemizde düzenlenen sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin, şehrin geleceğinin temellerini oluşturduğuna işaret ederek; “İlçemizde gerçekten güzel şeyler oluyor bu etkinliğin düzenlemesini sağlayan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu'ya, emek veren öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, yarışmanın birincisi olan Hasan Ali Kumral'a ödülü Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ikinci olan Medine Özkara'ya ödülü Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve yarışmada üçüncü olan Ramazan Çelik'e ödülü Belediye Başkan Yardımcısı Vecdi Yürük tarafından verildi.

Dereceye giren öğrencilerin öğretmenleri Sultan Burhan, Ebru Kösem ve Nuray Acar'a verdikleri emekten dolayı teşekkür edilerek kendilerine çiçek takdim edildi.

Tören çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu. Törene Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, öğretmenler‐ öğrencilerle veliler katıldı.

Editör: Haber Merkezi