Milletvekili Yurdunuseven Emirdağ Organize Sanayi Bölgesini Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven; Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş ve beraberindeki heyetle birlikte Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

İlk olarak sulama, sondaj ve derin kuyu plastik boru üretimi üzerine faaliyet gösteren Şahansuyu Sondaj ve Cihan Elektrik Ortaklığı’nı ziyaret eden Milletvekili ve beraberindekiler sahipleri İsmail Şahansuyu, Mustafa Şahansuyu ve Aykut Demiral’dan işletme faaliyetleri hakkında bilgiler aldılar.

Ardından OSB’de dondurulmuş gıda ürünleri üzerine faaliyet gösteren Fine-Food firmasını ziyaret eden heyet burada üretilen ürünler, üretim aşamaları ve istihdam bilgileri hakkında bilgiler aldı.

Son olarak Tetrapak kutulardan geri dönüşüm imalatı yapan Tetrapak Geri Dönüşüm Panel Fabrikasını ziyaret eden Milletvekili ve beraberindekiler fabrikalar içerisinde incelemelerde bulunarak fabrika yetkililerinden fabrikanın üretim faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesinin her geçen gün aldığı yeni yatırımlarla hem ilçemize hem bölgemize hem de ülkemize ekonomik olarak büyük katkılar sağladığını dile getiren Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ’a yaptıkları yatırım için firma yetkililerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi