MHP Milletvekili Aday Adayı, Biçer sahaya indi               

Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili Aday Adayı olan Ahmet Biçer, geçtiğimiz hafta Emirdağ’da bir takım ziyaretlerde bulundu.

Emirdağ esnafını ve Pazar yerini ziyaret eden Ahmet Biçer, hemşerileri ile kucaklaştı, onlardan moral aldı.

Emirdağ pazarındaki ziyarette, esnafla tek tek tokalaşan  MHP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Biçer, gösterilen ilgi ve destekten dolayı son derece memnun kaldı.

Hemşerileri ile kucaklaşan Vekil Aday Adayı Ahmet Biçer, “Benim için Emirdağ önemli. Burada doğdum, burada her şeyi öğrendim, esnaflık hayatımın bir kısmı burada geçti. Ancak, sadece Emirdağ değil Afyonumuzun dört bir tarafındaki vatandaşlarla kucaklaşacak, en ücra köşedeki vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgileneceğim.  Sadece Emirdağ’da değil, gittiğimiz her ilçede gösterilen ilgiden son derece memnun kaldım. Nasip olur da  milletvekili olursam, her vatandaşımızın yanında, dertlerine  çare olacağım” dedi.

MHP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Biçer, Emirdağ bölgesinden 20 yılı aşkın süredir milletvekili çıkmadığını belirterek “İnşaallah bu dönem  talihsizliğimizi kıracak, Emirdağ  bölgesinden vekil çıkarılması için çalışacağız” diye konuştu.

Ahmet Biçer’in Emirdağ pazarındaki gezisine MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca eşlik etti.

MHP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Biçer’in pazar yeri gezisine Sebzeciler Odası Başkanı Doğan Dağ, ile  Emirdağ eski Belediye Başkanı  Lütfi İhsan Dağ özel ilgi gösterdi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi