Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda Emirdağ Belediye Zafer Spor Olarak İkinci Oldu

Emirdağ Kaymakamlığının bünyesinde düzenlenen ve Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Emirdağ Kaymakamlığı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’ yapılan final maçı ile tamamlandı.

Final maçında Belediye Zafer Spor Emirdağ Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’yle karşı karşıya geldi. Oynanan maçta Emirdağ Mesleki Teknik Anadolu Lisesi birinci olurken Belediye Zafer Spor ikinci oldu.

Bu tür spor etkinliklerin dostluk, kardeşlik, komşuluk, centilmenlik ve sağlık gibi değerlerin ortaya çıkarmadaki önemine değinen Başkanımız Serkan Koyuncu amacımız ilçemizdeki spor etkinlikleri ile sporu yaşatmaktır. Gençlerimizin spora teşvik edilmesi noktasında bu tür organizasyonlar büyük önem taşıyor.

Voleybol turnuvasına katılan tüm takım, sporcu, hakem ve seyircilerimize teşekkür eder birinci olan Mesleki Teknik Anadolu Lisemizi ve ikinci olan Belediye Zafer Sporumuzu tebrik ederim.” ifadelerini kullandı.

İlçemizdeki kurumlar arası kaynaşmanın artması, sporun sevdirilmesi ve gençlerin spora teşvik edilmesi için güzel bir örnek olan voleybol turnuvası, dereceye girenlere ödüllerin verilmesi, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Bugün oynanan voleybol maçlarını Kaymakamımız Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, çok sayıda vatandaşımız izledi.

Editör: Haber Merkezi