Kaya, “Emirdağ gün geçtikçe gelişiyor”

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’yu makamında ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Başkan Koyuncu’nun hizmetleri ile Afyonkarahisar’ın ilçeleri içinde Emirdağ’ın gün geçtikçe geliştiğini söyledi.

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Emirdağ ilçesinde ziyaretler bulundu. Vali Yardımcısı Kaya, İlk olarak Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’yu ziyaret etti. Ziyarete Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Afyonkarahisar İl Tarım Müdürü İbrahim Acar, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük ve AK Parti Meclis Üyesi Tuncay Yalçın katıldı. Başkan Koyuncu, yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Kaya’dan Başkan Koyuncu’ya teşekkür

Vali Yardımcısı Kaya ve beraberindeki heyet daha sonra Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun destekleri ile yakın bir zamanda açılacak olan Kadın Kültür Evinde incelemelerde bulundu. Kadın Kültür Evine hayran kalan Vali Yardımcısı Kaya, Afyonkarahisar‘ın ilçeleri içinde Emirdağ’ın gün geçtikçe geliştiğini söyleyerek Başkan Koyuncu’ya yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi