Kargın’ın Engelliler günü mesajı

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, "Toplumumuzun önemli bir parçasını oluşturan engellilere, her kesiminin sahip çıkması gerekir" dedi.
Başkan Kargın 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Engellilerin topluma kazandırılmaları ve kimseye muhtaç olmadan, üretken duruma gelmeleri için gereken çalışmalar doğrultusunda, her türlü desteğin verilmesi ve istihdam imkânlarının da yaratılması gerektiğine vurgu yapan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Engelli olmak ve engelli yaşamak isteyen kimse yoktur. Engelliler de toplumumuzun birer ferdi birer parçasıdır. Onlarsız bir toplum düşünülemez. Bu nedenledir ki engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılması ve kimseye muhtaç olmadan, sadece tüketen değil aynı zamanda üretken duruma gelmesi için çalışmamız gerekir. Bu nedenle Emirdağ Belediyesi olarak tüm engelli vatandaşlarımıza destek olduk, olmaya da devam ediyoruz. Bu haftanın engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne katkıda bulunmasını temennisiyle, tüm engelli vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
 
Editör: Haber Merkezi