KARGIN, ŞEHİT DÜŞEN ASKERLERİMİZ İÇİN BİR MESAJ YAYIMLADI
 
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, "Şırnak Uludere'de teröristlerce çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum" dedi.
 
Şehitlerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımlayan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, bugün sabah saatlerinde Şırnak'ın Beytüşşebap ile Uludere ilçeleri arasında bulunan Habur-2 köprüsü yakınlarında zırhlı askeri aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristler önceden yola yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi. Patlamada 4 asker şehit oldu, 9 asker yaralandığını hatırlattı.
Başkan Kargın mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Bu sabah saatlerinde acı, bir o kadar da elim bir haberle, aralarında Afyonkarahisar Merkez Cumhuriyet mahallesinden Piyade Er Tayfur Çankaya'nın da olduğu 4 askerimizin şehit olduğunu öğrendik.
Son zamanlarda artan terör olaylarından birilerinin nemalandığını çok iyi biliyoruz. Unutulmamalıdır ki; bu tür nemalanmaların onların kursağına inmeden boğazında kalacaktır. Bugüne kadar vatanımızı bölmeye çalışan tüm mihraklar emellerine ulaşamamış, bundan sonra da ulaşamayacaklardır. Teröre destek veren, onların yaptıklarına göz yumanları tüm Türk Milleti önünde lanetliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, Afyonkarahisar halkına ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum." 
 
Editör: Haber Merkezi