Jandarma Komutanı Çömez’den Başkan Koyuncu’ya ziyaret

Afyon İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Serkan Koyuncu’yu makamında ziyaret eden Jandarma Alay Komutanı Hamza Çömez, işbirliğine dikkat çekti. Jandarma her zaman vatandaşımızın yanındadır diyen Alay Komutanı Çömöz “Yerel yönetimlerin önemi büyük. Biz de işimizi yapıyoruz, onlar da. Amacımız, her kurumla olduğu gibi belediyelerimizle de iyi bir işbirliğini oluşturmaktır. Başkan Serkan Koyuncu, hayırlı olsuna bize geldi. Bizler de iade-i ziyarette bulunduk” dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu da yaptığı açıklamada ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade etti. Başkan Koyuncu “Değerli komutanımızla istişarelerde bulunduk. Bizlere her yönden destek veren, güvenliğimizin de önemli bir parçası olan jandarmamıza teşekkür ediyoruz. İşbirliğimiz artacaktır. Ayrıca bizler de askerimize her zaman destek olmak için yoğun çaba göstereceğiz” diye konuştu.

GÖMÜ BELEDİYE BAŞKANI HAKKI TEKİN’İ DE ZİYARET ETTİ

Afyon İl Jandarma Alay Komutanı Hamza Çömez, Emirdağ’dan sonra Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin’i de ziyaret etti. Belediyenin girişinde Gömü’lü vatandaşlar tarafından karşılanan Alay Komutanı Çömez’in ziyareti yarım saat kadar sürdü. Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin ve Jandarma Alay Komutanı Hamza Çömez, çeşitli konularda istişarelerde bulundukları öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi