Gençler ve Çocuklardan Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi Kurslarına Yoğun İlgi

Emirdağ Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Gençlik Merkezi, ortaya koyduğu kurs ve faaliyetlerle gençlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Çocukların ve gençlerin boş vakitlerini faydalı etkinliklerle geçirmelerini sağlamak amacıyla dizayn edilen Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezinde; cimnastik, akıl ve zeka oyunları, resim eğitimi, okçuluk, masa tenisi, diksiyon, İngilizce eğitimi, matematik yetkinlik, Türkçe DGS, Matematik DGS ve futbol akademisi kursları mevcut olup pazar günü hariç her gün 08.30 - 23.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Gençlik Merkezi’nin faaliyetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik ortaya koyduğumuz bu projemizin başarıya ulaştığını görmek bizleri son derece memnun etmektedir. İnşallah bu ilgi ve alaka her zaman devam eder. Çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri, her türlü kötü alışkanlıktan uzak durmaları adına bu gibi mekânlar çok önemli. Her zaman gençlerimizin yanındayız ve onlar için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Özellikle eğitim kurslarına yoğun ilgi gösteren gençler, gençlik merkezinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine bu imkânı güzel sunan Başkan Koyuncu'ya teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi